Nyhetsbrev onsdag 7. februar: Trump har beordret militærparade + Tyskerne er enige om regjering

Kim Jong-un sender søstera si til OL i Sør-Korea, mens Norge tar med seg 6000 doser astmamedisin. Ellers: GJENNOMBRUDD: Mer enn fire måneder (!) etter valget, har de tyske sosialdemokratene omsider kommet til enighet med Angela Merkelskonservative parti om en regjeringsplattform for de neste fire årene. Dermed blir de to store taperne i fjorårets bundestagsvalg sittende med makta, mens høyrepopulistiske AfD blir landets største opposisjonsparti. (Grasrota i SPD-medlemmene kan i teorien ennå vrake avtalen i en uravstemning som ventes avholdt i løpet av et par uker). Merkels foretrukne regjeringsalternativ, med De Grønne og De Liberale som små støttepartier, lot seg ikke realisere da avstanden mellom dem i høst viste seg for stor. En formell kunngjøring lar fortsatt vente på seg, men ifølge lekkasjer til blant andre 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.