Nyhetsbrev onsdag 6. mars: Rettferd for gubbene + luker ut Tory-rasister

STØRE «MED TRYKK»: Arbeiderpartiet faller 2,7 prosentpoeng på Norstats siste måling for Aftenposten og NRK. Partiet har en oppslutning på 26,5 prosent. Partileder Jonas Gahr Støre er overbevist om at bråket rundt Trond Giske, dansevideoen og nominasjonskampen i Trøndelag har skylda: «Nå vil jeg si med trykk: Velgerne er lei av dette. Og partifolk er veldig lei av dette», sier han til Aftenposten. Men fordi «grunnstemningen der ute i partiorganisasjonen er så god», er Støre likevel optimist. Partifolk er altså veldig lei, men det kommer på toppen av god stemning. I Giskes hjemby Trondheim faller partiet hele fem prosentpoeng fra forrige måling i november 2018 - ned til 26,4 prosent oppslutning (Respons Analyse gjorde målingen mellom 25. og 28. februar, altså midt i dansevideo-bråket). Høyre står på stedet hvil, mens Rødt og SV styrker seg. «Dette er en melding til oss om å slutte å krangle og begynne å snakke politikk», sier Ap-ordfører Rita Ottervik til Adresseavisen. «AVSKYELIG» OG «GRUSOMT»: Nå har vi fått WWFs generalsekretær i Norge, Bård Vegar Solhjell

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.