Nyhetsbrev onsdag 31. januar: Danmarks statsminister i fiskertrøbbel + hvilke blågrønne statsråder valgte bort «Gud»?

LUKTER FISK: Hovedsaken i alle danske medier i dag er skandalen rundt statsminister Lars Løkke Rasmussens private relasjoner til noen av de såkalte kvotekongene - dansker som har blitt styrtrike på industrifiske. I dag var det høring i Folketinget, der Løkke Rasmussen ble grillet blant annet om hvorfor han ved forrige anledning lot være å fortelle om henholdsvis et gratisopphold på en av fiskernes sommerhus og en firmafest hos storfiskeren John-Anker Hametner Larsen. Statsministeren nekter å svare på flere viktige spørsmål - blant annet om sms-utvekslinger og eventuelle andre gaver fra kvotehaverne som kan se tvilsomme ut i lys av regjeringens politikk. Blant andre Jyllandsposten har massiv dekning i ettermiddag. Vil du heller ha disse nyhetsoppdateringene rett i innboksen? Meld deg på her:

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.