Nyhetsbrev onsdag 3. oktober: Stor avsløring om Trumps skattesvindler + KrF-Bollestad om Frp

Theresa May holder straks (ca. kl. 12.30) sin tale til De konservatives partikongress, dagen etter å ha vært skyteskive for Boris Johnson fra samme talerstol. (Ifølge forhåndsomtalen kommer hun til å appellere til «anstendige, moderate patrioter» i partiet). Her kan du spole tilbake i trontaledebatten i Stortinget, der det vel ikke har vært det helt store fyrverkeriet så langt. Mens du sov gjorde forøvrig president Trump narr av Christine Blasey Fords vitnemål fra talerstolen, mens publikum jublet og lo. (Se video om du vil ha en bekmørk avslutning på lunsjen.) Apropos: PAPPAS LILLE SKATTESNYLTER: At USAs sittende president er en løgnaktig bedrager, visste vi fra før. Men New York Times avslører nå i detalj hvor mye av Donald Trumps historie om hvordan han ble rik, som er rent oppspinn. (Det tar et par timer å komme seg gjennom den 13 000 ord lange hovedartikkelen – og det er verdt det – men her er et sammendrag). I halvannet år har avisas gravejournalister jobbet for å dokumentere hvordan over 413 millioner dollar (i 2018-verdi), primært på 19...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.