Nyhetsbrev onsdag 29. august: Ny karikaturstrid blusser opp + KrF fikk mange nye medlemmer i homobråket

Dette nyhetsbrevet kan du få gratis og reklamefritt rett i innboksen - klikk her! BLASFEMISTRID: Det er ventet at flere hundre islamister i dag vil ta til gatenei en marsj fra Lahore – forsøksvis til hovedstaden Islamabad – for å kreve at den nyinnsatte presidenten Imran Khan bryter diplomatiske bånd med Nederland som følge av en ny runde Muhammed-karikaturer stelt i stand av den anti-islamske nederlandske parlamentspolitikeren Geert Wilders. «Vi kan bli martyerer eller arrestert, men vi vil ikke dra tilbake før karikaturkonkurransen er stanset eller Nederlands utsending er utvist», sier en av lederne i TLP-partiet, som er dedikert til motstanden mot blasfemi. Det var i juni Wilders lyste ut […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.