Nyhetsbrev onsdag 25. april: Iran skyter ned Trumps atomutspill + Frp-talsmann «blåser i menneskerettighetsbestemmelser»

ANGRIPER INKOMPETANSEN: Irans president Hassan Rouhani disser Donald Trump for å være en forretningsmann uten kvalifikasjoner til å uttale seg om internasjonalt diplomati, etter at (han som tross alt er) USAs president i går sa seg positiv til et utspill fra Emmanuel Macron om atomavtalen med Iran. På initiativ fra den franske presidenten - som prøver å forhindre at hele avtalen kollapser - åpnet Trump for en tilleggsavtale som utvider betingelsene. Samitidig kaller Trump fortsatt avtalen som er regnet som Obamas store diplomatiske bragd, «galskap» og «latterlig».  – Du har ingen bakgrunn i politikken, du har ingen bakgrunn fra jus, du har ingen bakgrunn fra internasjonale avtaler, konstaterte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.