Nyhetsbrev onsdag 22. januar: Derfor krangler de om kabler + Historisk riksrettssak i gang + Forsvinner «tullestatsrådene»?

FORSVINNER «TULLESTATSRÅDENE»? Kilder sier til både NRK og oss at småpartiene Venstre og KrF kan få fire statsråder hver – akkurat hvilke er imidlertid usikkert. Kampen står om de aller tyngste postene, men partiene har også blikket rettet mot «sine egne» politikkområder: VG skriver onsdag ettermiddag at Venstre krever kunnskapsministeren og at dette «trolig blir Trine Skei Grande». Da KrF ble med i folden i fjor, satte regjeringen rekord i antall statsråder med 22 – men nå kan noen av disse postene forsvinne helt. Minerva-journalist Jan Arild Snoen er blant dem som mener at landet ikke trenger å holde seg med en egen eldreminister, sikkerhetsminister eller digitaliseringsminiser. VG tar til orde for det samme på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.