Nyhetsbrev onsdag 2. mai: Vi fant Norges nazi-leder på Lidl + Eks-statsråd i Metoo-trøbbel

HJEMMEBESØK HOS NAZISTENE: Mens de norske og svenske nynazistene gjerne viser seg fram for mediene når de marsjerer gjennom gatene med fanene sine 1. mai, ville vi denne gang gå litt bak kulissene i den voldsforherligende, antisemittiske organisasjonen før de rakk å få på seg uniformen. I det som har blitt hovedsetet for «Den nordiske motstandsbevegelsen», Ludvika i Dalarna, fant vi blant annet den norske nazistlederen Haakon Forwald på jobb i den lokale Lidl-butikken, en bygd der nazistenes flyveblader får henge urørt på oppslagstavlene, og en frustrert lokal leder i Sverigedemokratene som tror at høyreekstremistene vil lykkes i høstens valgLes hele reportasjen her! (Og del den, helst) Til slutt valgte forøvrig Forwald å la seg intervjue, riktignok med entourage. Vi fikk blant annet en slags forklaring på hva han mente da han skrev «Vi er fanatiske og vil til siste bloddråpe kjempe for vårt folk». – Det er litt som et fotballag, sier Forwald. Les intervjuet her. Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.