Nyhetsbrev onsdag 2. mai: Vi fant Norges nazi-leder på Lidl + Eks-statsråd i Metoo-trøbbel

HJEMMEBESØK HOS NAZISTENE: Mens de norske og svenske nynazistene gjerne viser seg fram for mediene når de marsjerer gjennom gatene med fanene sine 1. mai, ville vi denne gang gå litt bak kulissene i den voldsforherligende, antisemittiske organisasjonen før de rakk å få på seg uniformen. I det som har blitt hovedsetet for «Den nordiske motstandsbevegelsen», Ludvika i Dalarna, fant vi blant annet den norske nazistlederen Haakon Forwald på jobb i den lokale Lidl-butikken, en bygd der nazistenes flyveblader får henge urørt på oppslagstavlene, og en frustrert lokal leder i Sverigedemokratene som tror at høyreekstremistene vil lykkes i høstens valg. Les hele […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.