Nyhetsbrev onsdag 18. april: Personalsak mot kritisk Oslo-lærer + Tre norske nazister siktet for hakekors-provokasjon

IKKE SÅ HEMMELIG: Donald Trump bekreftet nettopp på Twitter at CIA-sjef Mike Pompeo (altså Trumps utenriksministerkandidat) i all hemmelighet hadde et møte med Kim Jong-un i forrige uke. Dette er det høyeste nivået av diplomatisk kontakt mellom USA og Nord-Korea siden Bill Clintons utenriksminister Madeleine Albright snakket med pappa Kim Jong-il for 18 år siden. (Uten at det hjalp stort, sett med dagens briller). Det var Washington Post som først blåste nyheten i går kveld, etter at Trump tidligere hintet om et uspesifisert høynivåmøte. Avisa skriver at formålet med møtet var å legge grunnlaget for det forjettede toppmøtet mellom Trumpog Kim, som etter planen skal skje i starten av juni - altså om bare […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.