Nyhetssveip onsdag 17. februar: «Vær så snill, Siv!»

Dette er sakene vi i Filter Nyheters er opptatt av onsdag 17. februar 2016. (Klikk her for å abonnere, så får du nyhetsbrevet rett i innboksen hver dag.)

Listhaug svarer på spørsmål - eller repeterer talepunkter

Sylvi Listhaug møter i dag i Stortingets muntlige spørretime for å svare på spørsmål om asylinnstramminger. Se spørretimen live her, eller i opptak seinere.  

Vimpelcom tvunget til å tilstå

Delvis Telenor-eide Vimpelcom erkjenner brudd på både amerikansk og nederlandsk korrupsjonslovgivning og vil inngå forlik om å betale bøter, framgår det av kvartalsrapporten for fjerde kvartal. Før jul ble det kjent at selskapet hadde satt av hele 900 milloner dollar til et slikt utfall etter avsløringene om antatte bestikkelser til diktatordatteren i Usbekistan. Telenors rolle i skandalen er ikke avklart.  

Willoch! Helvete er løs!

«Vær så snill Siv! Dropp flyseteavgiften eller i alle fall svar hver gang at dette var Venstres budsjettseier!», skrev Carl I. Hagen på Facebook i går kveld, og advarte dagens partileder om at hun «bør huske at Willoch gikk av fordi han ikke fikk støtte til å øke bensinavgiften fordi oljeprisen midlertidig gikk ned».Hagen ba samtidig Jensen «fremstå som Frper og ikke bare leder av fina...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.