Nyhetssveip onsdag 17. februar: «Vær så snill, Siv!»

Dette er sakene vi i Filter Nyheters er opptatt av onsdag 17. februar 2016. (Klikk her for å abonnere, så får du nyhetsbrevet rett i innboksen hver dag.) Listhaug svarer på spørsmål - eller repeterer talepunkter Sylvi Listhaug møter i dag i Stortingets muntlige spørretime for å svare på spørsmål om asylinnstramminger. Se spørretimen live her, eller i opptak seinere.   Vimpelcom tvunget til å tilstå Delvis Telenor-eide Vimpelcom erkjenner brudd på både amerikansk og nederlandsk korrupsjonslovgivning og vil inngå forlik om å betale bøter, framgår det av kvartalsrapporten for fjerde kvartal. Før jul ble det kjent at selskapet hadde satt av hele 900 milloner […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.