Nyhetsbrev onsdag 17. april: Milliarder til Notre-Dame + Svak Frp-måling + Truer med å saksøke Norge

Kor ska vi reis hen? Jo: TIL NORGE: EFTAs overvåkningsorgan truer med å saksøke Norge for å bruke ulovlig lang tid på behandling av søknader om oppholdstillatelse. Personer som er fra et land utenfor EU, men som er gift eller i familie med en EØS-borger, kan søke om oppholdskort for å bo og jobbe i Norge. Flertallet av søknadene blir imidlertid ikke behandlet innen seksmånedersfristen, som er nedfelt i direktivet som regulerer retten til fri bevegelse for EØS-borgere og deres familiemedlemmer. Overvåkningsorganet ESA mener Norge «konsistent og systematisk» bryter seksmåndersgrensen og har gitt myndighetene frist til 26. april for å «levere sine observasjoner» - hvis […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.