Nyhetsbrev onsdag 14. februar: Korrupsjonsbevisene mot Netanyahu + Sykehusdirektørens gullavtale

Vet du egentlig hvordan såkalt familiegjenforening fungerer? Hvor mange onkler og søskenbarn kan man hente til Norge? Jeg spanderer en øl på alle som ikke lærte noe nytt av Filter Nyheters grundige forklaring av regelverket her. (Del den, forresten, det trengs). Ellers: SOLKONGEN: Israelsk politi innstilte i går kveld på å tiltale statsminister Benjamin Netanyahu for å ha mottatt bestikkelser - den mest alvorlige bestemmelsen i korrupsjonslovgivningen - i to ulike relasjoner med styrtrike venner. Jeg har akkurat skrevet en artikkel om bevisene vi kjenner til så langt - stikkordene er sjampis, sigarer, smykker og Mariah Carey. (Og et spektakulært lydopptak). I en direktesendt tale tirsdag kveld uttalte Netanyahu at anklagene er grunnløse og at han har «viet hele livet til Israel». – Jeg vet sannheten, og kan fortelle dere at dette ikke vil lede til noenting. Beskyldningene er fullstendig grunnløse, hevdet han. Haaretz-kommentator Chemi Shalev mener på sin side at  Netanyahu «hørtes ut som han oppriktig tror, som Ludvig 14....

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.