Nyhetsbrev onsdag 13. juni: Det du må vite om forsvarsdebatten + Ap-nei til EU

Nok Nord-Korea, fortsatt mer USA, krig og fred! Her kommer en oppsummering av forsvarsdebatten her hjemme de siste par dagene (den vil ikke gå over med det første, så det er bare å sette seg inn i det først som sist): 1) «NORSKE INTERESSER»: I fjor kom 330 amerikanske marinesoldater til Værnes i Trondheim for å trene. Nå kommer det rundt 350 til, og de skal trene i Indre Troms. De skal være her i fem år, men regjeringen mener ordningen ikke må sees på som at amerikanerne oppretter en fast base i Nord-Norge. Sånt ser lite hyggelig ut fra Moskva, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.