Nyhetsbrev onsdag 10. oktober: Navngir «drapsteam» på saudisk konsulat + Hareide får støtte fra Sandnes og KrFU-ere

«DRAPSLAG» I PRIVATFLY: Den gradvis mer plausible anklagen mot Saudi-Arabia er vanskelig å ta innover seg: Sendte virkelig regimet et 15 mann stort attentat-team til Istanbul for å overfalle Jamal Khashoggi inne i Saudi-Arabias eget konsulat? Det har nå gått over en uke siden den regimekritiske journalisten gikk inn i den diplomatiske stasjonen for å hente skilsmissepapirene sine, uten at det finnes spor av at han kom ut igjen. I går kveld ble det kjent at amerikansk etterretning skal ha fanget opp kommunikasjon mellom saudiske tjenestemenn som diskuterte å ta Khashoggi til fange. Samtidig kommer det stadig flere detaljer om gruppen av saudiere som kan ha utført et drap […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.