Nyhetsbrev: Obama etterlater CIA-hodepine til Hillary, og oljefondet er brukt opp i 2043 uten budsjettinnstramminger

 

188 ansatte mister jobben i Telenor,  Sylvi Listhaug går ut mot Hege Ulstein på Facebook, og Mark Zuckerberg vurderer et slags samfunnsoppdrag i sensurpraksisen. Ellers:  Ute av syne Rivningen av  «Jungelen» i Calais starter i dag, og de første bussene har i formiddag forlatt migrantleiren. Det er meldt om enkelte mindre sammenstøt mellom opprørspoliti og folk som skal registreres og kjøres bort i busser, men foreløpig ingenting i nærheten av tidligere opptøyer. (Løpende oppdateringer hos The Guardian her). Registreringen skal avgjøre hvem som er i familie, reiser alene eller i spesielt sårbare kategorier, før alle fraktes til ulike deler av Frankrike og får muligheten til å søke asyl eller skal deporteres. Flere enn seks tusen i leiren på grensa til Storbritannia skal omplasseres, mens kritikerne mener franske myndigheter ikke har noen tydelig plan for hva som skal skje på sikt. Storbritannia har startet mottaket av noen av rundt 1300 mindreårige uten følge som har bodd i «Jungelen».  

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.