Nyhetsbrev: Obama etterlater CIA-hodepine til Hillary, og oljefondet er brukt opp i 2043 uten budsjettinnstramminger

  Dette er webversjonen av et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen din hver dag. 188 ansatte mister jobben i Telenor,  Sylvi Listhaug går ut mot Hege Ulstein på Facebook, og Mark Zuckerberg vurderer et slags samfunnsoppdrag i sensurpraksisen. Ellers:  Ute av syne Rivningen av  «Jungelen» i Calais starter i dag, og de første bussene har i formiddag forlatt migrantleiren. Det er meldt om enkelte mindre sammenstøt mellom opprørspoliti og folk som skal registreres og kjøres bort i busser, men foreløpig ingenting i nærheten av tidligere opptøyer. (Løpende oppdateringer hos The Guardian her). Registreringen skal avgjøre hvem som er i familie, reiser […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.