Nyhetsbrev mandag 5. mars: Tåler Søviknes offerets historie? + Analysene etter Italia-valget

To kjappe: 1) Etterretningstjenesten framleggelse av verdens sikkerhetstrusler i 2018, nå klokka 0945 (legges ut hos Forsvaret straks her), kan fort bli overskygget av debatten om tjenestens masselagring av data om tilfeldige nordmenn, i kjølvannet av NRKs avsløringer i forrige uke. 2) Sosialdemokratene i SPD i Tyskland aksepterte til slutt den nye avtalen om Merkels storkoalisjon gjennom uravstemning i går, over fem måneder etter valget. Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld deg på her! NY OPPRULLING: Flere sentrale Frp-ere har visst lenge at også en annen av partiets politikere hadde seksuell ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.