Nyhetsbrev mandag 8. april: «Bibi» i trøbbel + Aps omstridte vedtak + Solberg møter Putin

SISTE: Lagmannsretten har forkastet anken fra Merete Hodne, som gikk til sak mot Løgnaslaget (med blant annet Per Inge Torkelsen) fordi de omtalte henne som «nazifrisør» i en sketsj. I tingretten ble komikerne frifunnet for ærekrenkelser. Hodne må nå betale saksomkostninger på cirka 367 000 kroner. - Hvis dette blir en stående dom, så åpner det en helt ny dør. Da er det greit å kalle folk nazist i forskjellige sammenhenger. Det er en dør vi bestandig har holdt lukket, sier Hodnes forsvarer, Per Danielsen, til NRK. Han varsler anke til Høyesterett. Hodne er tidligere bøtelagt fordi hun nektet en hijabkledt kvinne å komme inn i frisørsalongen sin. NIELSEN GÅR AV: USAs sikkerhetsminister Kirstjen Nielsen 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.