Nyhetsbrev mandag 6. mai: «Disse jævla sosialistene» + Rapport: Naturen er ødelagt + Trump tvitrer om toll

FRP-LANDSMØTET: Okei, så uttalte Frp-leder Siv Jensen under en takketale på årets landsmøte at partiet skulle «dundre ut og knuse disse jævla sosialistene» (utsagnet ble avdramatisert av flere som var til stede, deriblant politiske kommentatorer i både Dagsavisen, Bergens Tidende og TV 2), men det skjedde også mye annet da partiet samlet seg på Gardemoen i helga (og da tenker vi ikke på at Per Sandbergs kjæreste Bahareh Letnes uttalte at hun ikke trivdes noe særlig - «Bahareh føler mye fordommer her», utdypet Sandberg): Carl I. Hagen fikk et enstemmig landsmøte med på å bruke overskudd fra oljefondet til slette bomstasjongjeld og dermed gjøre bomstasjoner overflødige - kostnaden er anslått til cirka 100 milliarder kroner. Partiet vedtok også […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.