Nyhetsbrev mandag 6. august: «Trump kommer til å få blod på hendene» + Sandbergs Iran-affære oppsummert

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her Har du falt av Per Sandberg-saken, sier du? Filter Nyheter gjør deg klar for uke tre av sagaen til slutt her. Først utenriks: PROPAGANDAKRIG OM DRONEANGREP: Ble Venezuelas president Nicolas Maduro utsatt for et internasjonalt komplott om å drepe ham på talerstolen med små droner utstyrt med sprengladninger? Det er ennå uklart, mildt sagt, men nå har myndighetene startet pågripelsene av personer som skal ha vært involvert. Sosialistregimet kom svært raskt til konklusjonen om at opposisjonelle med støtte fra Florida og Colombia sto bak, men har så langt ikke lagt fram noen beviser. Nå frykter opposisjonen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.