Nyhetsbrev mandag 5. februar: Aps søsterparti vil ikke ha asylsøkere i Danmark + fascist-terror i Italia

Siste: Det blir ingen politietterforskning av Kristian Tonning Riises seksuelle omgang med en 16-åring på en partisamling i 2014.  «I denne vurderingen inngår blant annet om det er sannsynleg at det foreligger et straffbart forhold, og forholdsmessighet - der sakens alvor, mulighet for en fullstendig opplysning av saken og hensynet til blant andre fornærmede - blir vurdert», skriver politiet i en pressemelding, ifølge Aftenposten. Og: Som ventet anker Greenpeace / Natur og Ungdom dommen i det såkalte klimasøksmålet, til Høyesterett. (De mener å ha juridisk støtte for å hoppe over lagmannsretten). Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld deg på her! «RETTFERDIG OG REALISTISK»: Det er liten tvil om at dagens store innvandringsutspill i Danmark vil skape bølger i debatten i også Norge og Sverige - samme dag som Jonas Gahr Støre møter begge sine søsterpartifeller i Stockholm. For nå vil sosialdemokratene i Danmark nekte å gi opphold til asylsøkere mens søknaden behandles. I stedet skal de send...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.