Nyhetsbrev mandag 30. april: Ny Rohingya-katastrofe under oppseiling og skandale i England

UHOLDBAR: Justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) kaller situasjonen i deler av Groruddalen uholdbar og varsler økt politiinnsats. Stovner og Vestli har i det siste har vært åsted for steinkasting, brannstiftelser, bråk med maskerte personer og i helga også en skyteepisode. Det dreier seg om en økende og ny form for ungdomskriminalitet, mener justisministeren. Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld deg på her! Du kan også få vårt nyhetsbrev rett i din Messenger-app! Trykk her og klikk på «Get started». FORBEREDER SEG PÅ NY KATASTROFE: De rundt 700.000 rohingyaene som flyktet fra Myanmar til Bangladesh da nedslaktningen av den muslimske minoritetsbefolkningen startet i hjemlandet på sensommeren i fjor må nå forberede seg på en ny dødsbølge: Regntiden. Enkle teltleirer etablert i fjellsidene har ikke en sjanse når regnet kommer. Mange vil forvandles til pinneved i jordskred. Dårlig utbygde latriner vil oversvømmes å føre til dødelige sykdomsutbrudd. Over 100.000 flyktninger er i særlig fare, og må flyttes, ifølge 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.