Nyhetsbrev mandag 3. februar: I strupen på Listhaug + Terroren i London + Høyres nye ryddegutt

SMÅTT FRA NORSK OFFENTLIGHET: Tre medieforskere har «frikjent» Resett etter å ha lest alt på nettsidene i akkurat to uker (Helge Lurås håper dette styrker sjansene for medlemskap i Redaktørforeningen) Den Aftenposten-initierte og pussige debatten i kjølvannet av NRKs viktige 22. juli-serie har heldigvis penset over i riktig spor (les vitenskapshistoriker Vidar Enebakk om «Fjordmans forvirringsstrategi» og Øyvind Strømmens «Fjordmans fantasier») Millioner-over-statsbudsjettet-stiftelsen Human Rights Service har etter forrige ukes viktige avgjørelse i Høyesterett rukket å publisere en fotomontasje av Sumaya Jirde Ali og en kakerlakk/bille. RYDDEGUTTEN: Nyslått arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) har fått NAV-skandalen som del av porteføljen og lanserer i dagens Dagbladet en tipunkts «ryddeplan». Blant annet vil han «fortsette arbeidet med å undersøke om det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.