Nyhetsbrev mandag 28. januar: Taliban nærmer seg enighet med USA + Ropstad tar avstand fra «seksuell reorientering»

Vil du få dette nyhetsbrevet rett i innboksen din på hverdager? Meld deg på her! GJENNOMBRUDD: USA og Taliban er i ferd med å bli enige om rammeverket for en fredsavtale i Afghanistan. Kjernen i avtalen er at islamistbevegelsen garanterer å hindre at afghansk territorium blir brukt av terrorister, noe som i sin tur kan lede til innrømmelser som samlet rettferddiggjør en full tilbaketrekning fra amerikanernes side, skriver New York Times. Dette må blant annet innebære at Taliban går med på en våpenhvile og direkte samtaler med afghanske myndigheter, noe som så langt ikke har vært mulig å få til. KRISEN VOKSER: Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver, John Bolton, advarer i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.