Nyhetsbrev mandag 26. februar: Hetsen mot Sumaya Jirde Ali + her er flere frimurere i politikken

Labour-leder Jeremy Corbyn får kritikk fra både høyre og venstre etter Brexit-talen i dag. Ellers: TENN FAKLENE: «Hettemåke», «send trygdepuddingen hjem», «frastøtende», «akbar-kjerring», «feit sugge overforet på NAV-penger», «skrulle», «mindre pen», «tragisk skapning», «æsj for et menneske», «tragisk eksemplar av et menneske», «returner henne til Afrika», «det er slike vi ikke vil ha i Norge», «frekk sugge», «fælt kvinnemenneske», «dette ufyselige vesenet, send henne hjem til Somalia», «en svik og en skam å kalle denne tildekkede såta for dame», «Allahs ass - ligner iallfall», «send henne hjem der hun kom fra», «fødemaskiner fra Afrika», «ikke norsk denne nesten blåsvarte somalieren», «hater den jenta der», […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.