Nyhetsbrev mandag 22. januar: Varsler mot 12 personer i Høyre + Sånn er budsjettkrise-mandagen i USA

God morgen! VENDETTA: Det skaper sjokkbølger i det internasjonale samfunnet at Tayyip Erdoğan har sendt tyrkiske bakkestyrker inn i Syria i det som nå er et massivt angrep på byen Afrin. Den er kontrollert av den kurdiske YPG-militsen som har vært USAs partnere i krigen mot IS. Tyrkias manøver skjer på tvers av advarsler fra både amerikanerne, Russland og en rasende Bashar al-Assad. Her er en kjapp analyse av hvor høyt spill et fullt angrep mot kurderne er i den uoversiktlige situasjonen nord i Syria. SKJØR LØSNING: Sosialdemokratene i SPD stemte i går til slutt ja, med snau margin, til å starte koalisjonsforhandlinger med Angela Merkels CDU […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.