Nyhetsbrev mandag 21. januar: To nye statsrådposter til Frp og Høyre + Hvordan kom terrorsiktet russer seg til Oslo?

Vil du få dette nyhetsbrevet rett i innboksen din på hverdager? Meld deg på her! TYBRING-GJEDDE (NEI, IKKE HAN) I REGJERING: Det ser ut til å være avklart (via lekkasjer til de største mediene) at KrF får følgende statsrådposter: Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad inn - Linda H. Helleland (H) ut Landbruks- og matminister Olaug Bollestad inn - Bård Hoksrud (Frp) ut Utviklingsminister Dag Inge Ulstein inn - Nikolai Astrup (H) ut (rokkeres til annet dep.) I tillegg: Ingvil Smines Tybring-Gjedde (Frp - i dag statssekretær i olje- og energidep. og Christian T-Gs ektefelle) blir ny beredskapsminister (beredskap/samfunnssikkerhet og polar) i Justisdepartementet, der Tor Mikkel Wara (Frp) ser ut til å beholde justisminister-tittelen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.