Nyhetsbrev mandag 20. mai: Skandalevideoen som felte visestatsministeren + Huawei i milliardtrøbbel i handelskrigen

Vil du få dette nyhetsbrevet rett i innboksen din? Meld deg på her! NYVALG ETTER SKANDALEVIDEO: «Et målrettet politisk attentat», sa Heinz-Christian Strache da han søndag måtte trekke seg som både visestatsminister i Østerrike  og leder for det høyrepopulistiske Frihetspartiet (FPÖ), etter at de tyske avisene Der Spiegel og Süddeutsche Zeitung publiserte et videoopptak gjord i skjul i en luksusvilla på den spanske øya Ibiza i juli 2017. Videoen viser Strache og partikollegaen Johan Gudenus, som i en årrekke har pleid kontakt med russiske miljøer, i samtale med en kvinne som gir seg ut for å være niesen til en oligark som ønsker å investere 250 milliarder […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.