Nyhetsbrev mandag 2. september: Erna Solberg mener Frps «snikislamisering» ikke finnes + FNB saksøker FNB

TERROR-VALGKAMPEN: «Selv om jeg mener vi i Norge har fått en sterkere bevissthet rundt fenomenet, har hendelsene den siste uken gjort meg i tvil», skriver Siv Jensen i VG i dag, om det som framstår som den viktigste saken for Fremskrittspartiet etter terrorangrepet i Bærum 10. august. Frp-lederen sikter ikke til økende muslimfiendtlighet eller etterlyser en diskusjon om hva som får norske menn til å planlegge massemord i moskeer, men at «personer nekter å håndhilse på det motsatte kjønn», som hun knytter til «snikislamisering». Utspillet i valgkampens siste uke er basert på ytre høyre-raseriet over et pressebilde som viste at en konservativ muslimsk kvinne hilste med hånda på hjertet i stedet for å ta kronprins […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.