Nyhetsbrev mandag 19. november: KrF-ere krever oppvask etter VG-artikkel + Merkels

«THANKSGIVING 2018»: Det er liten tvil om at VGs bak-kulissene-artikkel om maktkampen i KrF og Kjell Ingolf Ropstads koordinering med Høyre, er den store snakkisen i det politiske milljøet i dag. Eller som fylkesleder Arne Willy Dahl i Akershus KrF sier til Aftenposten: «Det er foruroligende ting som kommer opp i VG i dag». (Sentralstyremedlem Karin Bjørkhaugkrever ekstraordinært landsstyremøte). Noen høydepunkter: Ropstad forsikret sentrale personer i partiet så sent som 8. oktober at han var lojal til Hareide tross uenigheten om veivalget, og hadde beroliget Hareide personlig om at han ikke ville ha noen problemer med å gå inn i regjering på venstresida hvis det ble resultatet.  «Vi på rød side la hele […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.