Nyhetsbrev mandag 19 mars: KrFs Listhaug-møte klokka 12 + Hydro-krisen forverres

Mens KrF (4,2 %) bestemmer skjebnen til den norske regjeringen i ettermiddag, noterer Vladimir Putin et valgresultat på 76,7 prosent fra søndag (deltagelse ca. 67 %) og blir den lengstsittende russiske statslederen siden Stalin. (Gratulasjonene fra vestlige land lot vente på seg). Ellers: KANTEN AV STUPET: Nå klokka 12 starter altså landsstyremøtet i KrF der partiet skal ta stilling til morgendagens mistillitsvotum mot justisminister Sylvi Listhaug. (KrF-ledelsen var i morges samlet i formøter). Egentlig er det bare å ignorere skyggeboksingen fra det siste døgnet og vente på avgjørelsen, men:

  • NRK.no har i mellomtida en god oversikt over alle gangene Knut Arild «imamsleiker» Hareide tidligere har tilgitt Listhaug og gått videre(noe som utvilsomt gjør mange KrF-ere frustrerte).
  • Erna Solberg har snakket med KrF-leder Knut Arild Hareide 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.