Nyhetsbrev mandag 16. april: Utrettet Syria-bombingen noe som helst? + Homoprotest i Kina

«MISSION ACCOMPLISHED»: Alle analysene jeg har rukket å lese (Feks. fra New York TimesGuardian og CNN),  ser ut til å være omforente om at USA, Frankrike og Storbritannias bombetokt mot tre mål i Syria lørdag var et svært så forsiktig valg sett opp mot Donald Trumps retorikk bare et par dager tidligere, og at resultatet var mer symbolsk enn militært viktig. Samtidig var det åpenbart viktig for de tre NATO-landene at rakettene traff kilometervis fra nærmeste russiske militærenhet. (Russland gjorde heller ikke noe for å stille seg i skuddlinjen). Utraderingen av lagerbygg og en forskningslab, som alle var tømt for folk, var ifølge britene og Pentagon et viktig tilslag mo...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.