Nyhetsbrev mandag 12. februar: Putin stagget Netanyahu + prostitusjonstrøbbel før 8. mars

Årets majestetsfornærmelse er et faktum etter at USAs nye ambassadør i Norge, Kenneth J. Braithwaite,  uttalte til NTB at Donald Trump er «litt som kong Harald». Ellers: SJEFEN SA NEI: Vladimir Putin ser ut til å ha satt en foreløpig stopper for det som i helga så ut til å bli en akutt eskalering av konfliktnivået mellom Israel og Iran inne i Syria. Den russiske presidenten ringte Benjamin Netanyahu lørdag ettermiddag, mens israelerne skal ha vært i ferd med å planlegge ytterligere militære angrep, ifølge Haaretz«Stillheten etter samtalen viser igjen hvem som er den egentlige sjefen i Midtøsten», skriver den israelske avisa om Putin. Tidligere på dagen hadde antiluftskyts skutt ned et israelsk F16-som hadde sluppet bomber nær Damaskus, noe som skjedde kort tid etter at israelerne skjøt ned en iransk drone sendt fra syrisk territorium mot Nord-Israel. Israel svarte med sitt største luftangrep inne i Syria siden 1982 - bombing av iranske militære stillinger og den syriske hærens utskytingsramper for luftvernraketter ved den syr...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.