Nyhetsbrev mandag 11. november: Bolivias president går av + Nynazister trakasserte med «jødestjerne»

GÅR AV: Evo Morales gikk i går av som president i Bolivia etter at internasjonale observatører slo fast at hans omstridte valgseier for tre uker siden var skjemmet av valgjuks, og han selv mistet støtten fra politi- og militærledere. Presidenten oppga hensynet til ro og orden som årsak til avgangen, men omtalte samtidig situasjonen somet kupp, og etterlater seg en spent situasjon i det etnisk og sosiokulturelt delte landet – der det er høyst uklart hvem som tar over styringen. Siden valget den 20. oktober har Bolivia vært preget av såvel fredelige demonstrasjoner mot Morales’ forsøk på å klamre seg til makta […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.