Nyhetsbrev mandag 11. juni: SD vinner innvandrervelgere + slik foregår Kim vs. Trump-møtet

INNVANDRERE OG LO-MEDLEMMER STYRKER SD: Også for Arbeiderpartiets søster i Sverige befester dramatiske meningsmålinger nå identitetskrisen, der Sverigedemokratene er den store vinneren. (SD har i flere ferske målinger fått over 20 prosent). I dag kom den siste «partisympatiundersøkelsen» fra statistisk sentralbyrå, som blant annet viser at: LO-medlemmer flykter fra statsminister Stefan Löfvens parti. Nå knytter 38,5 prosent av de spurte fagforeningsfolkene seg til Sosialdemokratene,mot 46,4 prosent i november i fjor. Sverigedemokratene øker kraftig blant medlemmer i LO – fra 20 til 24,9 prosent, og ser nå ut til å ha dobbelt så stor støtte i denne gruppen som i forkant av forrige valg 12 prosent av velgere med utenlandsk bakgrunn sier […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.