Nyhetsbrev fredag 9. februar: Søstera til Kim Jong-un + veldig dårlig værvarsel for verden

Gjør deg klar for en lystig fredags-nyhetsoppsummering: MÅ LESE: Uansett hvorvidt du har fått med deg at det sitter to Reuters-journalister fengslet i Myanmar fordi de gjorde jobben sin - nå er reportasjene de jobbet med, blitt publisert. Fotoene de skaffet til veie er et knyttneveslag i seg selv - ti Rohingya-muslimer fra samme landsby med hendene bak hodet kort tid før de ble henrettet av paramilitære buddhister på oppdrag fra regimets militære. Reuters har kartlagt historien til alle de ti som ble skutt og lagt i en massegrav - og sporet opp selve graven. Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld deg på her! VERDEN PÅ RANDEN: Den årlige rapporten som publiseres i forkant av den statsleder-tunge sikkerhetskonferansen i München, kom nettopp. (Her kan du laste ned PDF-versjonen, 88 sider). Jeg skal ikke late som jeg har rukket å lese hele, men hovedtrekkene gir ingen av oss noen grunn til å sove godt om natta. «Det siste året har verden kommet stadig nærmere – altfor nærme – randen av en betydel...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.