Nyhetsbrev fredag 8. februar: Frp-tillitsvalgt pågrepet for voldtekt på partimøte + Fløypartiene vinner medlemskampen

Her kan du melde deg gratis på dette nyhetsbrevet, så får du det rett i innboksen HØYT SPILL: Verdens rikeste mann, som i tillegg til Amazon eier avisa Washington Post, la i går kveld ut et spektakulært blogginlegg der han dokumenterer hvordan sladder- og fake news-bladet National Enquirer har drevet utpressing av ham for å få ham til å stanse en privat etterforskning av publikasjonens metoder. Bakteppet er at bladet for halvannen uke siden refererte blant annet personlige tekstmeldinger knyttet til Jeff Bezos' skilsmisse og utroskapshistorie. Milliardæren – som mener det ligger politiske motiver bak knyttet til hans eierskap i Washington Post og avisas gravejournalistikk – hyret et eget […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.