Nyhetsbrev fredag 6. juli: Troms ombestemmer seg, Airbus får stryk + Dagros risikerer å sulte til vinteren

Få dette nyhetsbrevet rett i innboksen alle hverdager! Enkel påmelding her Agurktida har ikke slått inn enda! Sett deg i fluktstolen, her er en oppdatering på viktige saker fra uka som har gått: FRIKJENNER PILOTENE: Havarikommisjonen la torsdag fram sin endelige rapport om Turøy-ulykken i 2016, der samtlige 13 personer om bord i et helikopter mistet livet i en styrt underveis til Nordsjøen. Pilotene frikjennes helt av kommisjonen, det var ingen ting de kunne gjøre.Helikopteret mistet plutselig og uten forvarsel hovedrotoren, den knakk rett og slett av. Årsaken var et utmattingsbrudd skjult inne i hovedgiret, som sitter mellom rotoren og helikopterkroppen. Skaden skyldes girets design, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.