Nyhetsbrev fredag 4. mai: Dommedag og depresjon – men Jan Bøhler har laget en ny låt

FLØRT MED APOKALYPSEN: «En ubesværet verden leker med Armageddon», skriver The Economist, som mener kontrollen med atomvåpen i verden rakner mens optimistene fokuserer på tøværet i Korea. Donald Trump er selvsagt en ikke ubetydelig del av bildet: Om bare noen dager (trolig 12. mai) bestemmer Trump – heiet fram av en konfliktsøkende Benjamin Netanyahu i Israel – skjebnen til Iran-avtalen fra 2015. Den ble møysommelig framforhandlet for å stagge iranernes atomvåpenutvikling, men er nå i akutt fare selv om iranerne har holdt sin del av avtalen. Hvis Iran-avtalen rakner, kan gamle atomvåpen-planer i land som Saudia-Arabia og Egypt våkne til liv – altså i tillegg til at Iran raskt kan øke […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.