Nyhetsbrev fredag 31. august: Krisetall for Löfven ni dager før valget + avlyser nye Muhammed-karikaturer

Dette er et nyhetsbrev du kan få rett i innboksen din hver ukedag. Har du virkelig ikke meldt deg på ennå? VALGKAMPEN I SVERIGE - 9 DAGER IGJEN: En fersk meningsmåling (avsluttet i går), tyder overhodet ikke på at Stefan Löfvens nye «gamechanger»–valgløfter fra tirsdag kan endre bildet av et krisevalg for partiet – trolig det verste noensinne. På byrået Inizios måling for Aftonbladet har Socialdemokraterna nå bare 23 prosent oppslutning. Men heller ikke Moderaterna, nå 19,5 prosent, klarer å gå fram (og har bare et drøyt prosentpoeng på Sverigedemokratenes 18,1 prosent). Bare ett prosentpoeng skiller den rødgrønne blokken fra de borgerlige. («Sosserna» har en åpenbar lekkasje til Vänsterpartiet, som i dag har […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.