Nyhetsbrev fredag 28. september: Hareides skjebnedag + skandalehøringen i Kongressen

FREDAGSBØNN OM SPERREGRENSEN: Halleluja! Klokka 13.45 holder Knut Arild Hareide landsstyretalen der han trolig/kanskje ikke/muligens skal si i klartekst hvem han vil Kristelig folkeparti nå skal søke samarbeid med – og/eller hvem han utelukker. Det skjer dagen etter at et gigantisk tretall prydet forsida av Vårt Land, der KrF har fått sin laveste oppslutning noensinne på Norstats måling for avisa – 3,0 prosent, altså. (3,0 % også hos Ipsos for Dagbladet). Klassekampen, stakkars, har ringt 81 av 113 lokallagsledere i de fem fylkene KrF fikk størst oppslutning i ved forrige valg. – Si hva du vil om Frp og de ekstreme meningene som av og til kommer fram fra dem. Men så har de […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.