Nyhetsbrev fredag 27. april: Fredsklem på Koreahalvøya + Hvordan få norske høyreekstreme ut av organiserte miljøer

FREDSKLEM PÅ KOREAHALVØYA: Hvis du ikke har sett bildene av Nord-Koreas leder Kim Jong-un og Sør-Koreas president Moon Jae-in som tar hverandre i hendene på hver sin side av grensa, så må du gjøre det nuh, her er en serie satt sammen av Aftenposten. Atomvåpnene skal fjernes, og landene skal slutte fred Jernbaner og veier på tvers av grensen skal rustes opp, splittede familier gjenforenes, Sør-Korea skal skru av propaganda-høyttalerne på grensa, og landene skal delta som én nasjon på sportsarrangement. Les hele deklarasjonen her. Vil du heller få vår nyhetsoppdatering rett i innboksen? Meld deg på her! Du kan også få vårt nyhetsbrev rett i din Messenger-app! Trykk her og klikk på «Get started». ...MEN: Eksperter har vært raske på ballen i å advare om at freden kan falle i fisk så snart partene skal begynne å snakke om detaljer i nedrustningen. Avtalens ordlyd «komplett atomnedrustning» kan bety at Jong-un krever at forholdet mellom USA og Sør-Korea endres, ved at ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.