Nyhetsbrev fredag 26. oktober: Hareide skremmer KrF-ere med Listhaug + Trump skylder på mediene etter brevbombene

KRF – 7 DAGER IGJEN – FROSTEN GRIPER OM RYGGRADEN: Det er utvilsomt den store Listhaug-dagen i Kristelig folkeparti.

  • «Dette er altså nestlederen og sannsynligvis den kommende lederen i det nest største partiet som mange av mine partifeller vil sitte i regjering med. Retorikken er så kald, så kompromissløs og så hjerterå at jeg ikke klarte å høre hele kvarteret ferdig. Jeg kjenner fortsatt frosten gripe om ryggraden. For jeg kjenner ikke igjen et KrF som syns dette er et godt lag å være på». (Sentralstyremedlem i KrF Hilde Ekeberg hørte Politisk kvarter med Sylvi Listhaug i går)
  • «De som mener det er lurt for KrF å gå i regjering med Frp, må også svare på hvordan man forholder seg til dette» (Sentralstyremedlem Karin Bjørkhaug til Aftenposten)
  • Knut Arild Hareide til NRK«Sylvi Listhaug er god på å bekrefte og gi mange eksempler på at min analyse er riktig. (...) KrF må være veldig bevisste på hva slags valg de tar nå». 
  • «Jeg kjøper ikke premisset om at Sylvi Listhaug er Frp». (KrFU-leder Martine Tønnessen til Klassekampen om nestlederen i Fremskrittspartiet). 
  • Det er sannsynligvis første og siste gang fylkesårsmøter i KrF blir karakterisert som «superlørdag i norsk politikk», men imorra er det i hvert fall 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.