Nyhetsbrev fredag 26. januar: Giske-advokater, Trump-avsløring, masseovervåkning, netthets, Davos

God formiddag! Vi har publisert minst to Filter Nyheter-artikler du bør lese i dag, mer om det straks. ADVOKAT STANSET PRESIDENTEN: I fjor ble det gjerne avfeid som overdreven, dystopisk pessimisme da enkelte Trump-motstandere mente kongresspolitikerene burde gjøre seg klare til en situasjon der presidenten forsøkte å kvitte seg med selve lederen for for etterforskningen av Trump-valgkampen. Nå viser det seg at dette var i ferd med å skje allerede i juni. New York Times avslørte i natt at Trump den gang beordret Robert Mueller sparket, men at Det hvite hus' advokat truet med å gå av hvis det ble gjennomført. Det blir svært […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.