Nyhetsbrev fredag 24. mai: Statsminister Boris Johnson? + Anti-bompenge-general ut mot Frp

DÅRLIGE ODDS: Theresa May tok til til tårene da hun foran Downing Street 10 klokka 11 i dag kunngjorde sin avgang som partileder og statsminister som følge av å ha mislyktes med Brexit. Hun måtte til slutt bøye av for presset fra egne rekker, går av som partileder 7. juni og blir værende som statsminister til toryene har utnevnt ny leder, trolig i juli. Men hvem blir etterfølgeren? «Det ser ut som partiet er i ferd med å gamble igjen, på Boris Johnson», skriver The Economist, med henvisning til De konservatives historiske suksess med å gå for kontroversielle jokere som Margaret Thatcher og Winston Churchill. «The problem with this […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.