Nyhetsbrev fredag 23. mars: Så krigersk er Trumps nye sikkerhetsrådgiver + Aps Acer-skvis

Det pågår en stor politiaksjon i Sør-Frankrike etter en mulig gisseltaking i en dagligvarebutikk og skyting mot politifolk i småbyen Trèbes som myndighetene betegner som en terrorhandling. Ellers: HAUK OVER HAUK: Selv om ryktene hadde gått en stund, gikk det et kollektivt gisp gjennom utenrikspolitikken da Donald Trump tvitret at krigshisseren John Bolton faktisk blir ny nasjonal sikkerhetsrådgiver. (H.R. McMaster ryker ut). «Bolton? Really? Where’s the bunker?», tvitret Sveriges eks-utenriksminister Carl Bildt. Noen av årsakene til skepsisen:

  • For under fire uker siden 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.