Nyhetsbrev fredag 20. september: Frp-politikere ut mot Tybring-Gjedde + nye opplysninger i varslersak mot Trump

UTPRESSING FOR DRITTPAKKE?  Den pågående varslersaken i etterretningsapparatet i USA kan vise seg å bli en av de virkelig store skandalene i Trumps presidentskap, og tilspisser diskusjonen om hva som skal til for å stille ham for riksrett. Washington Post fikk i går kveld bekreftet at Ukraina står sentralt i opplysningene som en varsler har overlevert til etterretningstjenestenes granskningsorgan. Avisa har tidligere skrevet at varsleren var sterkt bekymret for et «løfte» Trump skal ha gitt i dialog med en annen statsleder. Samtidig er det allment kjent at Trump – to uker før etterretnings-varsleren slo alarm – snakket med Ukrainas ferske president Volodymyr Zelensky på telefon 25. juli i år. (I utgangspunktet for å gratulere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.