Nyhetsbrev fredag 2. februar: Trump offentliggjør hemmelig notat + Tybring-Gjedde har et Nobel-forslag

LØGNERE, SLEIPINGER og MCCARTHY: Donald Trumps klarsignal til å offentliggjøre et hemmeligstemplet notat iscenesatt av republikanerne i kongressens etterretningskomité, blir beskrevet som «den mest eksplosive konflikten med hans eget FBI siden han sparket James Comey» (i mai i fjor). Offentliggjøringen vil skje stikk i strid med sikkerhetstjenestens formaninger. Apropos Comey - hans Twitter-respons i natt på Trump-republikanernes distraksjon fra selve Russland-etterforskningen og de mange angrepene på justisdepartementet og FBI, er en munnfull:  «All should appreciate the FBI speaking up. I wish more of our leaders would. But take heart: American history shows that, in the long run, weasels and liars never hold the field, so long as good people stand up. Not a lot of schools or streets named for Joe McCarthy». Og selve notatet? La meg forsøke, med jukselapp fra 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.