Nyhetsbrev fredag 18. mai: Oppdater deg på tre minutter

NY EBOLA–FRYKT: Verdens helseorganisasjon (WHO) har krisemøter i dagom utviklingen i Ebola-utbruddet i Den demokratiske republikken Kongo. Minst 45 mennesker antas å være smittet og helsemyndighetene undersøker 25 dødsfall som kan være forårsaket av det fryktede viruset, som har en dødelighet på hele 25-90 prosent. Det er svært urovekkende at ett smittetilfelle nå er bekreftet i millionbyen Mbandaka, som ligger ved Kongofloden - en viktig transportåre til hovedstaden Kinshasa og flere naboland. Vi i FilterNyheter har akkurat publisert en oppdatert forklaring om selve viruset og bruken av den eksperimentelle vaksinen som ble utviklet etter storutbruddet i 2014-2016 (som tok livet av over 11 000 mennesker). – BESETTELSE: FNs menneskerettighetssjef Zeid Raad Al Hussein kalte i dag Israels skyting under opptøyene i Gaza 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.