Nyhetsbrev fredag 16. mars: Sp stemmer for Listhaug-mistillit + kirkeasylanter blir trolig utvist fra Norge

Nord-Koreas utenriksminister er i Stockholm i dag, der det er knyttet stor spenning til Sveriges rolle som mellommann før det bebudede møtet mellom Donald Trump og Kim Jong-Un. Ellers: LISTHAUG-GATE, DAG 8:

  • Senterpartiet vil stemme for mistillit mot Sylvi Listhaug. Dermed kan KrF-leder Knut Arild Hareide ende opp med å bli Sylvi Listhaugs redningsmann – etter at justisministeren med sin opptreden i Stortinget i går provoserte fram støtte til Rødts mistillitsforslag mot henne, fra både Arbeiderpartiet, SV, MDG og nå altså Sp. Hareide var taus ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.