Nyhetsbrev fredag 14. desember: Lyspunkt i klimaforhandlingene + En av pavens fremste menn kjent skyldig i overgrep

– MYE VERRE ENN WATERGATE: Donald Trump er nå under etterforskning på så mange ulike fronter at det har blitt vanskelig å holde styr på. Men Richard Nixons tidligere advokat, som selv var en nøkkelperson i Watergate-skandalen, oppsummerer det ganske greit på Twitter: «Trump’s campaign. Trump’s transition. Trump’s inauguration. Trump’s presidency. Plus Trump & family. All are now under state and federal criminal and civil investigations. This is much more damning than Watergate, and it is just getting started». USANT HOS RESETT: Vi har faktasjekket en tekst der Resetts ivrige skribent Jan Simonsen (ja, han Jan Simonsen) skriver at «60 prosent av nederlandske voldtektsmenn er muslimer», uten å ha dekning […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.